Takimi për zbatimin e planeve të menaxhimit te hcfc-ve dhe iniciativave për nxjerrjen jashtë përdorimit të hcf-ve sipas marrëveshjes së kigalit, tiranë

...

Një ditë bashkëpunimi midis nxënësve dhe stafit pedagogjik të shkollës së mesme profesionale “ Petraq Sota” me NOU .

...

Kros me bicikleta në Sharrë, Tiranë me rastin e 16 Shtatorit, “Dites Ndërkombëtare për Mbrojtjen e Shtreses se Ozonit”.

...

Ekspozite pikture në natyre me rastin e Dites Nderkombetare te Ozonit, 16 Shtator 2017

...