Aktivitete për Ditën Ndërkombëtare të Ozonit – ABA Business Center

Në godinën më të lartë dhe më të dukshme, në qendër të Tiranës, ABA Business Center, në një ekran gjigand është shfaqur imazhi dhe mesazhi i Ditës ndërkombëtare të Ozonit – “Mbrojtja e shtresës së ozonit – Misioni vazhdon”. Ky publicitet është bërë nga dt 16 deri 20 shtator në dy oraret më të dukshme të ditës dhe të mbrëmjes....

Aktivitete për Ditën Ndërkombëtare të Ozonit – Raportimi në Vizion Plus Tv

Në dt. 16 shtator, VizionPlus Tv transmetoi në të gjitha edicionet kryesore të lajmeve një kronikë të veçantë kushtuar Ditës Ndërkombëtare të ozonit. Në kronikë theksohet rëndësia e kësaj Dite si dhe u shfaq një video e shkurtër lidhur me rëndësinë e mbrojtjes së shtresës së ozonit....

Aktivitete për Ditën Ndërkombëtare të Ozonit – Raportimi në Channel One Tv

Në dt. 16 shtator, Channel One Tv transmetoi në oraret më të ndjekura nga teleshikuesit një reportazh të zgjeruar televiziv për Ditën ndërkombëtare të ozonit. Në këtë emision u paraqitën informacione interesante mbi historikun e krijimit të vrimës së ozonit dhe rëndësinë e mbrojtjes së shtresës së ozonit. Gjithashtu u pasqyrua edhe aktiviteti i nxënësve të shkollës “Edith Durham”....

Aktivitete për Ditën Ndërkombëtare të Ozonit- Pasqyrimi i aktiviteteve në TVSH

Në dt. 16 shtator TVSH transmetoi në të gjitha edicionet qëndrore të lajmeve një kronikë speciale televizive lidhur me Ditën ndërkombëtare të ozonit. Në kronikë u pasqyrua aktiviteti i organizuar në shkollën “Edith Durham” në Tiranë si dhe u theksua rëndësia që ka ndërgjegjësimi për mbrojtjen e shtresës së ozonit....

Ekspozitë me piktura nga nxënësit e shkollës “Dëshmorët e Lirisë”

Më 16 shtator 2014, NOPIU dhe  shkolla e mesme "Dëshmorët e Lirisë" organizuan së bashku një ditë të aktivitetesh ...

Aktivitete në shkollën e mesme Dëshmorët e Lirisë

Më 16 shtator 2014, NOPIU dhe  shkolla e mesme "Dëshmorët e Lirisë" organizuan së bashku një ditë të aktivitetesh ...

Aktivitete në shkollën “Marie Kaculiu”

Në 22 Shtator, 2014, nxënësit e shkollës së Mesme Marie Kaculiu në Durrës dhe Njësia Kombëtare e Ozonit organizuan një aktivitet kushtuar Ditës Ndërkombëtare të Ozonit. Informacione të zgjedhura  dhe video sensibilizuese  janë paraqitur për studentët të ndjekur nga diskutimet e nxënësve për mbrojtjen e shtresës së ozonit....

Aktivitete për ditën Ndërkombëtare të Ozonit në Shqipëri – Aktiviteti “Kampionati i Mini Futbollit”

Gjatë "javës së ozonit" u organizua një kampionat mini futbolli midis shkollave të mesme në Tiranë. Ndeshja...

Aktivitete për ditën Ndërkombëtare të Ozonit në Shqipëri – Deklaratë publike nga zv. Ministrja e Mjedisit

Më 17 shtator 2014 zëvendësministrja e Mjedisit, znj Oliana Ifti, dha një deklaratë publike në lidhje me Ditën Ndërkombëtare të...

Aktivitete në shkollën 9 vjeçare “Edith Durham”

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Ozonit, Njësia Kombëtare e Ozonit si dhe Ministria e Mjedisit organizuan një seri aktivitetesh nga data 16 deri 22 shtator duke e quajtur “Java e ozonit”. Më konkretisht: Në 16 shtator nxënësit e shkollës së mesme “Edith Durham” në Tiranë e festuan Ditën N...