Përcimi vizual i mesazhit për Ditën Ndërkombëtare të Ozonit

Më 16 shtator 2016, emblema dhe mesazhi i Ditës Ndërkombëtare të Ozonit 2016 "Ozon dhe klima: Sëbashku nga një botë e bashkuar" u shfaqën vazhdimisht në një ekran të madh në natyrë të montuar në qendrën më të madhe tregtare "Unaza e Tiranës Qendra Tregetare Ring e vendosur në qendër të qytetit dhe me një impakt të konsiderueshëm numerik...

Piknik në Parkun e Pezës

Më 17 shtator 2016 përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit organizuan një piknik në Parkun e Pezës, me nxënës të shkollave 9 vjeçare nga Tirana, Ndroqi dhe Peza, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës. Përfaqësuesit e NOU organizuan pjesëmarrjen aktive të nxënësve në aktivitete të ndryshme gjatë piknikut si dhe  shpjeguan rëndësinë e Ditës Ndërkombëtare të Ozonit. ...

Lojëra lëvizore, shkolla Dora D’Istria, Tiranë

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Ozonit, përfaqësuesit e NOU-së zhvillun an një sere aktivitetesh sportive në shkollën  Dora D'Istria në Tiranë. Kjo shkollë ka ka rreth 800 nxënësdhe një staf pedagogjik prej 50 mësuesish. Në pjesën e parë të aktivitetit, nxënësit u njohën për rëndësinë e Ditës Ndërkombëtare për Ruajtjen e Shtresës së Ozonit. Përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit paraqitën materia...

“Mbrohu nga Dielli”. Aktivitet ndërgjegjësues në kopshtin “Kleis ” në Tiranë

Përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit  zhvilluan në datë 16 Shtator  një aktivitet argëtues dhe ndërgjegjësues  në Kopshtin "Kleis" në Tiranë nën moton"Mbrohu nga dielli”. Në pjesën e parë të aktivitetit u shfaqën video për fëmijët si Ozzy Ozone ndërsa  përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të  Ozonit në bashkëpunim me edukatorët  e  kopshtit u shpjeguan fëmijëve se çfarë është shtresa e o...

Aktivitete ne Kolegjin “Turgut Ozal”

Tashmë është kthyer në traditë organizimi i  veprimtarive të larmishme me rastin e 16 Shtatorit. Kjo veprimtari u zhvillua në tre drejtime kryesore: Konkurs njohurish me tematikë: “Mbrojtja e Shtresës së Ozonit”. Në këtë konkurs morrën pjesë nxënës të klasave të 8-ta të cilët u ndanë  në dy skuadra të emërtuara në UV and O3. Pyetjet e drejtuara nga mësuesja Marta Skënderaj dhe përgji...