Në dt. 16 shtator, VizionPlus Tv transmetoi në të gjitha edicionet kryesore të lajmeve një kronikë të veçantë kushtuar Ditës Ndërkombëtare të ozonit. Në kronikë theksohet rëndësia e kësaj Dite si dhe u shfaq një video e shkurtër lidhur me rëndësinë e mbrojtjes së shtresës së ozonit.