Leksion i hapur “Dita Botërore e Ozonit, 16 shtator 2020″, Shkolla e Mesme Profesionale “Gjergj Canco”, Tiranë

October 15, 2020
Më 18 Shtator 2020, përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit dhe Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit zhvilluan fushatën ndërgjegjësuese "Ozoni për jetë - 35 vjet mbrojtje e shtresës së ozonit" kushtuar 16 Shtatorit 2020 - Dita Botërore e Ozonit. Qëllimi kryesor i fushatës ishte tërheqja e vëmendjes së nxënësve drejt informacionit në lidhje me mbrojtjen e shtresës së ozonit dhe faktorëve që kanë shkaktuar dëmtimin...

Aktivitet me femijet e Qendres Sociale Multidisiplinare, Tiranë me rastin e “Dites Boterore te Ozonit”, 16 Shtator 2020

October 15, 2020
Më 17 Shtator 2020, përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit dhe Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit zhvilluan një aktivitet me fëmijët e "Qendrës Sociale Multidisiplinare" në Tiranë. Në këtë aktivitet morën pjesë 15 fëmijë, stafi i "Qendrës Sociale Multidisiplinare" si dhe përfaqësuesit e Drejtorisë së Shërbimeve Sociale në Bashkinë e Tiranës. . Në pjesën e parë të aktivitetit u shfaqën video për fëmij...

Aktivitet me pjesmarresit e Qendres Sociale Multidisiplinare, Tirane me rastin e “Dites Boterore te Ozonit”, 16 Shtator 2020

October 15, 2020
Më 17 Shtator 2020, përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit dhe Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit zhvilluan një aktivitet me pjesëmarrësit e "Qendrës Sociale Multidisiplinare" në Tiranë. Në këtë aktivitet morën pjesë 35 persona që frekuentojnë shpesh Qendrën, stafi i “Qendrës Sociale Multidisiplinare” si dhe përfaqësuesit e Drejtorisë së Shërbimeve Sociale në Bashkinë e Tiranës. Gjatë pjesës së par...

Aktivitet me femijet e Qendres Komunitare te Shkozes me rastin e Dites Botërore te Ozonit, 16 Shtator 2020

October 15, 2020
Më 16 Shtator 2020, përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit dhe Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit zhvilluan një aktivitet interesant me fëmijët e "Qëndrës Komunitare të Shkozës". Në këtë aktivitet morën pjesë 15 fëmijë të moshave 5 -10 vjeç, stafi i "Qendrës Komunitare të Shkozës" si dhe përfaqësues të Drejtorisë së Shërbimeve Sociale në Bashkinë e Tiranës. Aktiviteti u organizua nën moton: "Ozon për j...

Leksion i hapur “Dita Botërore e Ozonit, 16 Shtator 2020″, shkolla e mesme “Arben Broci”, Tiranë

October 15, 2020
Më 16 Shtator 2020, përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit (NKO) dhe Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit zhvilluan fushatën e ndërgjegjësimit "OZON PER JETE - 35 vjet mbrojtje e shtresës së ozonit" kushtuar 16 Shtatorit 2020 - Dita Botërore e Ozonit. Qëllimi kryesor i fushatës ishte tërheqja e vëmendjes së nxenesve drejt informacionit në lidhje me mbrojtjen e Shtresës së Ozonit dhe faktorëve që kanë shkaktuar dëmti...

Aktivitet Pastrimi – Parku Kombeter i Pezes

November 2, 2019
Përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit organizuan, më 21 Shtator, një aktivitet dedikuar pastrimit, të zonave të ndryshme të Parkut Kombëtar të Pezës. Kjo iniciativë kombinoi pastrimin, heqjen, dhe ngritjen e mbeturinave, në zonat më të populluara të Parkut. Përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit, në bashkëpunim  me aktivistë dhe të rinj, shpërndanë për kalimtarët dhe vizitorët e parkut, fletëpalo...

Leksioni Hapur-Shkolla e Mesme “Sander Prosi”, Tiranë

November 1, 2019
Për të garantuar një shtrirje dhe shpërndarje gjithëpërfshirëse të  aktiviteteve  ndërgjegjësësuese, kushtuar Ditës Botërore të Ozonit, Njësia Kombëtare e Ozonit, organizoi në 19 Shtator, një leksion të hapur në Shkollën e Mesme "Sander Prosi", Tiranë. Në fjalën e saj të hapjes, Drejtoresha e shkollës, Znj. Luljeta Basha, tërhoqi vëmëndjen në lidhje me rëndësinë që i është dhënë mbrojtjes së shtresë...

Leksion i hapur në shkollën “Herman Gmeiner”, Tiranë

November 1, 2019
Në celebrim të Ditës Botërore të Ozonit, në datë 19 shtator, Njësia Kombëtare e Ozonit, organizoi një leksion të hapur në Shkollën e Mesme Profesionale “Herman Gmeiner”, në Tiranë, në  të cilin morën pjesë nxënës të klasës së 9-të. Për këtë aktivitet ishte përgatitur një set informativ me videoprezantime si dhe materiale didaktike dhe informuese,  për Protokollin e Montrealit, Konventën e Vjenës, Amend...

Koncert- Miqtë e Klimës

November 1, 2019
Në datë 16 shtator, Njësia Kombëtare e Ozonit, në bashkëpunim me AbcTirana Club, organizuan në shkollën “Deshmoret e Lirise”, Tiranë, një koncert të muzikës klasike. Koncerti për piano dhe violinë, ndërthuri performancën e Johan dhe Ami Mukës, alumni të shkollës “Deshmoret e Lirise”, me performancën e nxënësve të kesaj shkollë, Gerald Llapushit, Debora Rajta, Kaltrina Spaho si dhe mësueses Veisla Mucaj. Për t...

Leksion i hapur, – Shkolla Wilson

October 9, 2019
Me qëllim nxitjen e një qasjeje proaktive, dhe krijimit të lidhjes me mjedisin që na rrethon, duke evokuar një sens përgjegjësie dhe duke theksuar rëndësinë e parimit të qëndrueshmërisë mjedisore, Njësia Kombëtare e Ozonit, organizoi dy leksione të hapura, në shkollën Wilson. Këto aktivitete u organizuan në dy seanca të ndryshme, gjatë pjesës së parë u përfshinë fëmijë të sistemit parashkollor,  ndërsa gjatë pje...