Leksion i hapur “Dita Botërore e Ozonit, 16 shtator 2020″, Shkolla e Mesme Profesionale “Gjergj Canco”, Tiranë

Më 18 Shtator 2020, përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit dhe Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit zhvilluan fushatën ndërgjegjësuese "Ozoni për jetë - 35 vjet mbrojtje e shtresës së ozonit" kushtuar 16 Shtatorit 2020 - Dita Botërore e Ozonit. Qëllimi kryesor i fushatës ishte tërheqja e vëmendjes së nxënësve drejt informacionit në lidhje me mbrojtjen e shtresës së ozonit dhe faktorëve që kanë shkaktuar dëmtimin...

Aktivitet me femijet e Qendres Sociale Multidisiplinare, Tiranë me rastin e “Dites Boterore te Ozonit”, 16 Shtator 2020

Më 17 Shtator 2020, përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit dhe Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit zhvilluan një aktivitet me fëmijët e "Qendrës Sociale Multidisiplinare" në Tiranë. Në këtë aktivitet morën pjesë 15 fëmijë, stafi i "Qendrës Sociale Multidisiplinare" si dhe përfaqësuesit e Drejtorisë së Shërbimeve Sociale në Bashkinë e Tiranës. . Në pjesën e parë të aktivitetit u shfaqën video për fëmij...

Aktivitet me pjesmarresit e Qendres Sociale Multidisiplinare, Tirane me rastin e “Dites Boterore te Ozonit”, 16 Shtator 2020

Më 17 Shtator 2020, përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit dhe Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit zhvilluan një aktivitet me pjesëmarrësit e "Qendrës Sociale Multidisiplinare" në Tiranë. Në këtë aktivitet morën pjesë 35 persona që frekuentojnë shpesh Qendrën, stafi i “Qendrës Sociale Multidisiplinare” si dhe përfaqësuesit e Drejtorisë së Shërbimeve Sociale në Bashkinë e Tiranës. Gjatë pjesës së par...

Aktivitet me femijet e Qendres Komunitare te Shkozes me rastin e Dites Botërore te Ozonit, 16 Shtator 2020

Më 16 Shtator 2020, përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit dhe Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit zhvilluan një aktivitet interesant me fëmijët e "Qëndrës Komunitare të Shkozës". Në këtë aktivitet morën pjesë 15 fëmijë të moshave 5 -10 vjeç, stafi i "Qendrës Komunitare të Shkozës" si dhe përfaqësues të Drejtorisë së Shërbimeve Sociale në Bashkinë e Tiranës. Aktiviteti u organizua nën moton: "Ozon për j...

Leksion i hapur “Dita Botërore e Ozonit, 16 Shtator 2020″, shkolla e mesme “Arben Broci”, Tiranë

Më 16 Shtator 2020, përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit (NKO) dhe Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit zhvilluan fushatën e ndërgjegjësimit "OZON PER JETE - 35 vjet mbrojtje e shtresës së ozonit" kushtuar 16 Shtatorit 2020 - Dita Botërore e Ozonit. Qëllimi kryesor i fushatës ishte tërheqja e vëmendjes së nxenesve drejt informacionit në lidhje me mbrojtjen e Shtresës së Ozonit dhe faktorëve që kanë shkaktuar dëmti...

Aktivitete me rastin e “Dites Botërore te Ozonit”, 16 Shtator 2020

AKTIVITETET ME RASTIN E DITES NDERKOMBETARE TE OZONIT "OZON PER JETE - 35 vjet mbrojtje e shtresës së ozonit" 16 SHTATOR 2020 Në shtator 2020, përfaqësuesit e Njësisë Kombëtare të Ozonit nën drejtimin e Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, organizuan disa aktivitete me rastin e Ditës Botërore të Ozonit, 16 Shtator 2020, e cila përkon me 35 vjetorin e Konventës së Vjenës dhe mbrojtjen globale të shtresës së ozonit. Organiz...