Më 16 shtator 2016, emblema dhe mesazhi i Ditës Ndërkombëtare të Ozonit 2016 “Ozon dhe klima: Sëbashku nga një botë e bashkuar” u shfaqën vazhdimisht në një ekran të madh në natyrë të montuar në qendrën më të madhe tregtare “Unaza e Tiranës Qendra Tregetare Ring e vendosur në qendër të qytetit dhe me një impakt të konsiderueshëm numerik